Miért a DXN spirulina tablettát válasszuk?

A spirulina a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaz. A spirulináról sok szépet és jót lehet hallani. Nem mindegy azonban, hogy honnan szerezzük be a megfelelőt. Ebben a cikkben ismertetek néhány hasznos tényt, hogy miért érdemes a DXN spirulinát fogyasztani.


Miért jobb a DXN spirulina?


A táplálékkiegészítők piaca virágzik. A boltok polcain is megtalálhatóak már a spirulina tartalmú táplálékkiegészítők. Azonban, mielőtt spirulinát veszünk, nem árt tájékozódni annak hatóanyag tartalmáról és arról, milyen arányban található meg benne ez a kék-zöld alga.

Mivel én nem ismerem a többi táplálékkiegészítőt, ezért sem jót, sem rosszat nem tudok róluk mondani. Csak azt tudom, ha spirulinát szeretnék vásárolni, akkor a DXN spirulinát választom, mert a DXN spirulinát ismerem és tudom, milyen kiváló tulajdonságokkal rendelkezik.

Lássuk a tényeket:


A DXN nem használ vad spirulina törzseket, ezért a DXN spirulinája magasabb hatóanyag tartalommal bír.

A DXN-nek organikus gazdálkodása van, ahol a spirulinát is termesztik. Medencéik tiszták és megfelelnek a biogazdálkodás elvárásainak. Ezt az ISO 14001 tanúsítvány is alátámasztja.

Az ISO 14001 tanúsítványon kívül több más elismeréssel is rendelkezik a DXN. Ilyen a GMP tanúsítvány (Good Manufacturing Practice), azaz jó gyártási gyakorlat.

A DXN saját, fejlett technológiájú laboratóriumában dolgozza fel a spirulinát.

100%-ban növényi eredetű táplálékkiegészítő kerül előállításra. Ezáltal könnyen emészthető.

HALAL tanúsítvánnyal rendelkezik.

Hol lehet DXN spirulinát vásárolni?


Magyarországon a DXN spirulinát tabletta formájában lehet megvásárolni. 120 db-os és 500 db-os kiszerelésben kapható, melyet webáruházamból beszerezhetsz. SPIRULINA RENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése